Deprecated: Optional parameter $fields declared before required parameter $row_id is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/_functions/database.functions.php on line 12

Deprecated: Optional parameter $field declared before required parameter $table is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/_functions/database.functions.php on line 330

Deprecated: Optional parameter $textarea_xtra_style declared before required parameter $textarea_label_text is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/form_elements.inc.php on line 200

Deprecated: Optional parameter $active_array declared before required parameter $field_label_class is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/form_elements.inc.php on line 513

Deprecated: Optional parameter $show_empty_value declared before required parameter $select_label_text is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/form_elements.inc.php on line 561

Deprecated: Optional parameter $first_option_checked declared before required parameter $select_label_text is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/form_elements.inc.php on line 609

Deprecated: Optional parameter $cur_value declared before required parameter $label_text is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.dplusb.nl/_back_end/_cms_inc/form_elements.inc.php on line 686
Eco vakantiewoning | herbestemmen | D+B Architecten - Arnhem

Eco vakantiewoning Barneveld

In opdracht van Geldersch Landschap & Kasteelen hebben wij deze voormalige boswachterswoning (Rijksmonument) gerestaureerd en verduurzaamd en wordt het nu verhuurd als vakantiewoning.

De woning is geheel geïsoleerd en is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biobased materialen. Hierdoor is een comformtabele woning gerealiseerd waar mensen een heerlijke vakantie kunnen vieren.

Het was binnen redelijk donker, ook omdat de woning midden in het Schaffelaarse bos staat, maar door het toevoegen van een aantal kozijnen in de achtergevel en de woning van binnen anders in te delen en meer ruimtes met elkaar te verbinden onstaat een mooie lichte leefruimte. 

We hebben in de woning ook een kleurenonderzoek uitgevoerd om de oude kleuren die gebruikt zijn te kunnen achterhalen. Deze kleuren hebben we ook weer gebruikt voor de binnenkozijnen en voor de balken en de vloerdelen van het plafond. Zo is ondanks de grondige verbouwing de historie niet verloren gegaan.

De woning is te huren via:
https://www.buitenlevenvakanties.nl/woningen/schaffelaarse-boshuis

Foto's Pauline Joosten io Buitenleven Vakanties.
 
Opdrachtgever
Geldersch Landschap & Kasteelen
Aannemer
Aannemersbedrijf De Vries
Oplevering
2020

Loading...