Koetshuis Landgoed 't Zelle Hengelo

Sinds 2007 heeft D+B diverse werkzaamheden voor het landgoed 't Zelle in Hengelo Gelderland verricht. Van regulier onderhoud, restauratie tot subsidieaanvragen.

Met de herbestemming van het koetshuis tot kantoor is een nieuwe fase van revitalisering van het landgoed ingegaan. Het rijksmonument verandert aan de buitenkant nauwelijks, terwijl een groot glazen daklicht binnen voor een grote metamorfose zorgt en een goed werkklimaat bewerkstelligt. Later zijn de herbestemming van de koestal tot feestruimte en de kippenschuur tot kantoor voor de rentmeester aan de beurt.

Het (ver)bouwen van twee op het landgoed aanwezige boerderijen tot woningen zullen het slotstuk zijn om de financiën van het landgoed weer vitaal en toekomstbestendig te maken. Een voorbeeld voor vele landgoederen die in financieel zwaar weer verkeren.
Opdrachtgever
Landgoed 't Zelle
Aannemer
De Vries
Oplevering
2016

Loading...